Jun 10 2009

Moln

av kl 10:50 i tyger

Någon som kan motstå detta härliga molntyget, som Jenny på JNYdesign har tagit fram?
Inte jag i alla fall! Trots att jag hade bestämt mig för att det var köpstopp på tyg,
så kunde jag inte låta bli att beställa lite molntyg.

Har köpt tyg härifrån innan och vet att det håller suverän kvalitet.
I Jennys blogg hittar man mer info.


(bild lånad från Jenny)

2 kommentarer

2 kommentarer to “Moln”

  1. Älsklingsfröon 11 Jun 2009 at 08:49

    :grin: Helt ok att de länkar – det är bara roligt ;-) Kram

  2. Carolineon 01 Jul 2009 at 11:13

    Hej Majsan!! Hur har du det? Hoppas du njuter riktigt i sommarvärmen! Jag har inte tagit så väl hand om min blogg på sistone, all min tid har gått åt till annat, men nu har man ju sommarlov och en massa sykvällar hoppas jag, för jag är sysugen så in i vassen! :-) Har du sett pirattyget hos mjukatyger? Jättefint! Nu finns du med i min inspirationslista! Ha det gott, vi ses! Kram!

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck