Nov 10 2010

Solv

av kl 11:36 i stickat,vävt

Vi har inte fått någon snö här nere i Blekinge ännu. Tack o lov vill jag nog tillägga. Visst blir det ljusare av snön…. men nej, inte ännu. Det får gärna vänta till närmare jul.

Igår var jag på stickcafé inne i stan. Alltid lika mysigt och trevligt. Glada, likasinnade människor som träffas och stickar, pratar och fikar. Igår hade Annelie fixat semlor…. Jag var nog nästan den ende som inte frestades att köpa en till kaffet….. men jag fick ändå en smakbit av Siv….. och den var farligt god, kan jag säga =)

Ikväll har jag varit en sväng hos min svägerska. Vi har solvat till sjalar, som vi ska väva. Innan har vi solvat till plädar…. så vi kommer inte att vara sysslolösa i vinter (bilder kommer framöver)

Några varv har det även hunnit bli på barnbarnets tröja. Fram- och bakstycke är klara och nästan första ärmen. Ska göra en likadan tröja till andra barnbarnet, men den i blir i blått. Var kluven, när jag skulle köpa garnet, om jag skulle göra två i samma färg. Det är lite drygt 14 månaders åldersskillnad mellan bröderna och de drar samma storlek. Men nu valde jag att göra en grå och en blå. Hoppas inte det blir bråk om vem som ska ha vilken *s*…… men jag är i alla fall glad att jag valde två olika färger…. det hade nog blivit lite trist att göra en precis likadan tröja till i samma färg.

Nu ska dogsen ut på kisserunda innan det är dags för matte att inta ryggläge.

Sov gott go´vänner

En kommentar

En kommentar to “Solv”

  1. Eva i Falkenbergon 12 Nov 2010 at 01:21

    Hoppas barnbarnen kan samsas om tröjorna. Jag önskar en riktigt trevlig helg!

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck