Dec 17 2010

Snö, snö, snö och åter snö

Undrar just hur mycket snö vi ska få den här vintern?! Det har snöat sådana där småflingor som känns som spikar när de slår mot ansiktet. Nu har det lättat lite granna, men det har nog kommit 10-15 cm. Eftersom det blåser rejält, så blir det riktiga drivbildningar och det är tungt att ta sig fram……. men samtidigt tycker jag att det är fint och mysigt…… för att inte tala om hundarna……. de är saliga =)

Som jag skrev i tidigare inlägg, så är pojkarnas flättröjor klara. Jag måste ärligt erkänna att jag saknar redan flätstickningen. Tröjorna har varit jätteroliga att göra. Ska nog kolla vad jag har för garner och se om jag inte kan hitta något som skulle kunna passa lilla L.

Den virkade halsduken är också nästan klar. Det ska bara dit fransar på den. Den ser kanske inte mycket ut för världen, men jag tror att den kan blir ganska fin när den blir klar.

Baskermössan, däremot, vet i sjutton om jag inte river upp. Jag såg inte klok ut med den på huvudet :upponer:……. och nån bild blir det inte talan om *hehe*

Har haft en härlig eftermiddag hos S. Vi har fikat nybakat bröd och så passade vi på att sticka lite också.

Nu ska vi se om vi inte kan fixa till lite gott att äta till fredagskvällen.

Önskar er en riktigt skön helg!

 

8 kommentarer

8 kommentarer to “Snö, snö, snö och åter snö”

 1. Gudrunon 17 Dec 2010 at 05:46

  Så underbart fina tröjor du har stickat. Skulle tro att de blir glada.
  Önskar dig en fin helg.

 2. Rosenvanteon 17 Dec 2010 at 09:10

  Åh, den grå ser precis ut som den jag gjorde till min gubbe. Visst är det kul att sticka sådana tröjor.
  Men är du fegis? Vågar du inte visa dig i mössan. :smile:
  Här har det kommit en del snö nu också, fast mest drev det nog till igår. Halt som bara den på vägarna är det.
  Ha nu en skön kväll och helg

 3. Astridon 18 Dec 2010 at 08:10

  Hej!
  Vilka fina tröjor! Jag har börjat flera ggr på en med flätor åt mig själv men får inte stickfastheten att stämma. Måste nog köpa garnet som ska vara till =)
  Jag lägger upp din sida hos mig också, tycker om den.. :smile:

 4. sivon 18 Dec 2010 at 08:58

  Den blå blev lika fin som den grå. Pojkarna kommer att bli jättefina i sina nya tröjor.
  Tack för stickstunden i fredags. Brödet var lika gott idag till frukost. Hoppas att det som är i frysen smakar bra när det blir tinat….
  Ses på måndag.
  Ha en fortsatt skön helg.

 5. Eva i Falkenbergon 19 Dec 2010 at 11:06

  Här snöar det också idag, hade jag bara skidor… Flättröjorna blir verkligen fina, tänk så varma och goa så här års. Jag tror sjalen blir toppen. Ibland blir bilderna som man lägger upp i datorn inte rättvisa, i alla fall tycker jag det är så för mig. Disa vill inte äta, kan det vara ett tecken…
  Riktig fin advent på dig!
  Eva

 6. Aneliaon 20 Dec 2010 at 09:36

  Underbara varma tröjor!
  Ha en bra dag!

 7. Eva Son 22 Dec 2010 at 10:39

  Sköna varma tröjor. Behövs nu i kylan. Kikar in för att önska dig God jul och Gott nytt år.

 8. Merjaon 23 Dec 2010 at 02:20

  Kikar in för att önska dig en riktigt God Jul! Vilka fina tröjor du har gjort, kommer att glädja dem som får dem./Kram Merja

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck