Jan 12 2011

Tö och takdropp

av kl 10:24 i blandat

Sockarna, som jag började på, till lilla L har jag rivit upp och börjat om på.
De såg slarviga och hafsiga ut och jag kunde inte riktigt begripa varför.
Jag stickade resåren med 1r och 1a och det var nog det som var felet, för nu
har jag stickat om med 2r och 2a och det ser genast mycket bättre ut.

Garnet, som jag köpte till basker och sjal har ju legat efter att jag hade dragit på mig
baskern och upptäckt att jag såg värre ut än vanligt när jag krängde den på huvudet.
Jag ska testa att sticka en sjal med tjocka stickor istället, så får vi se om det inte kan
bli något vettigt av det garnet också.

Vi har haft tö och takdropp de senaste dagarna. Vissa dagar har det till o med regnat.
Jag längtar visserligen till våren…… men det här blasket är inte alls roligt och hundarna ska
ju ut oavsett om det är sol, regn, storm eller snö =)

Ha det gott go´vänner
kram

4 kommentarer

4 kommentarer to “Tö och takdropp”

 1. Anne-Lieon 12 Jan 2011 at 10:39

  Håller med dig, inget roligt väder när man har djur. Här har också töat men idag snöar det igen.
  Kram Anne-Lie

 2. Gudrunon 12 Jan 2011 at 11:03

  Jag vill också ha vår, NU. :)
  Här snöar det för fullt och under snön är det is. Inte kul.
  Blev så full i skratt åt din kommentar om baskern, tror inte att det är så farligt, man är nog mest självkritisk bara. :)

  Vacker orkidé.

  Ha en fin dag.
  Kram

 3. Eva i Falkenbergon 13 Jan 2011 at 06:24

  I natt har kylan kommit tillbaka. Och talgoxen tystnar väl tills det åter blir plusgrader. Ja, vissa saker blir inte som man tänkt. Jag har repat upp tills garnet blivit nästan slitet och oanvändbart. Men man måste ju bli nöjd med det man gör annars är det inget kul. Jag stickar strumpor istället för att göra färdigt en kofta (som nästan är klar). Det är en seg kofta och ändå är jag nöjd med resultatet. Orkidéer har jag inte ägt många, men jag njuter av andras. Ha det!

 4. Rosenvanteon 13 Jan 2011 at 06:50

  Vi hade också snö igår, inte mycket men det blev faktiskt bättre gångmässigt efter det. Vi har ju haft isbana här så det hade faktiskt varit bättre att dra på skrillorna när man gått ut med hunden än stövlar. Men som sagt igår blev det ändring och det var skönt.
  Trist när det blir så där tokigt när man stickar, skönt att du inte har tidspress på sockorna och kan ändra så du är nöjd. Sen gör det inget om garn ligger, det finns ju inget bäst före datum och helt plötsligt faller det på plats bara vad man ska göra med det. :wink:

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck