Apr 04 2009

Solig lördag

av kl 05:49 i Barnbarn,Hundarna

Vilka dagar vi har haft!! Soligt, soligt och härligt varmt.
Foten klarade inga långpromenader idag. Vi passade istället på att träna lite apportering.
Saga var riktigt duktig =)

Saga kommer stolt in med dummien

Ett besök hos godingarna blev det också

Viggo, Melvin o kusin Paula

5 kommentarer

5 kommentarer to “Solig lördag”

 1. annieon 05 Apr 2009 at 02:01

  vilka sköna färger i fotot på barnbarnen. å lilla kusinen. ser ju hur mysigt ut som helst där i solen .. kanonväder att käka glass i oxå ser jag.. ljuvligt gott.. ja vädert kan man inte klaga på nu de sista dagarna sol här oxå men idag regn mulet å grått.. fast i veckan ska det bli bättre.. vad häftigt att saga var så duktig på apporteringen grattis hon rä så go å söt lillsnörpan..annat det emd snobben här..nu du kommer det mer å mer satyg ska jag säja dej ;) men jaja vi får se vem som lyckas vara överhuvudet här framöver.han el jag..vem vinner tror du ;) spänannde elelr hur.. krya påd ej emd fossingen må så gott pok annie .. ps nuffe killarna häslar så gott till labbetjejerna med en himla massa nospussar ..ds

 2. annieon 06 Apr 2009 at 06:02

  hur äre med fossingen ?? bättre eller oförändrat? har solen varit framme hos er oxå idag härligt väder har iaf vi haft men inget fick jag gjort som jag planerat ;) men det finns ju fler dagar eller hur… krya på dej gumman ha en fin kväll pss kram annie å killarna

 3. Vevve å labbarnaon 06 Apr 2009 at 07:57

  Oj, stukat foten :(…hoppas det känns bättre.
  Hehe vilken söt apportör…..har här en labbe som apporterar allt och varsom helst men däremot den andre labben här vill inte apportera nånstanns annat än inomhus, den dumma hunden. Kasta en boll utomhus och han kommer inte igen ;) tokhund.

  Kram

 4. Vevve å labbarnaon 09 Apr 2009 at 10:01

  Hejsan….
  Kikar in för att önska er en GLAD PÅSK
  Kram

 5. annieon 11 Apr 2009 at 10:26

  Jaaaaa ta kameran med dej å fota massor av fina njuutbara bilder jag saknar dibna foton här.. hoppas ni har en underbar dag idag.. önskar er en härlig påskafton å hopaps ni får en fin påskhelg .. massa pussar å kramar var rädda om er.. // annie och nuffekillarna

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck