Jun 07 2009

Mc

av kl 08:08 i Barn,Familj

Jeppe tog sitt mc-kort i onsdags och i helgen har han varit här nere på besök.
Hans motorcykel är riktigt läcker =)

Dags för hemresa


Kör försiktigt!

3 kommentarer

3 kommentarer to “Mc”

 1. annieon 08 Jun 2009 at 08:42

  grattis grattis.. tänk att han kom ner oxå …det var väl superkul.. jaaaa superläcker serd en ut å vara.. nu måste ahn vara försiktig på vägarna.. de är bilarna som inet är uppmärksamma oftast så då fårhan vara änmera av den varan.. så häftigt å ha mc kort..ösnkar amn tg det när man var ynge..skulle gärna åkahoj på sommaren men varken jag el gutte har sånt kort.. .. jo du majsan hade han emd sig några foton ?! kan vi höras nått iveckan..ska ha hilda i mrogon oxå..ja kanske hela veckan emn jag kan prata ändå allt går fint med de båda nuffekilarna så tid har jag bara du har.. må så gott å hopaps ni hade en fin tur idag nrä ni var ute å hoppas du fota något vackert naturmotiv å så förstås på öta saga.. puss å krma till er bdåa… hörs snart …. ..annie å nuffekillarna

 2. Vevve å labbarnaon 11 Jun 2009 at 08:37

  Grattis säger jag här med. Vad kul att klara mc kortet och lagom nu till sommaren.

  Kram

 3. catjaon 11 Jun 2009 at 09:41

  Åh vd härligt med flera uppdteringar här. Äntligen! Såg härligt ut med mc’n och fin var den. Vet hur jäkla skönt det är att sitta på tvåhjuling! :)

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck