Jun 23 2009

Sommar….

av kl 01:57 i Allmänt,Hundarna

… och då åker man ju självklart och badar o testar nyaste bollarna

15 kommentarer

15 kommentarer to “Sommar….”

 1. Karoline, Cino & Alfon 23 Jun 2009 at 02:48

  Underbara bilder Majsan.. hoppas eran midsommar helg har varit bra.
  Kram från oss tre i Norr

 2. Anne-Lion 23 Jun 2009 at 08:23

  Tjaba tjejen!
  Härliga foton på voffen. Men jag såg inte dig bada?????????????????
  Kram

 3. annaon 24 Jun 2009 at 03:56

  älskade underbara hav :)

 4. benzon & snobbenon 24 Jun 2009 at 05:38

  Åhh saga såååå mysigt å skönt du har det bara det har vi inte gjort..om man inte räknar snobbens sk bad i dammarna då ;) underbara foton på dej i vattnet önskar så vi kunde fått svalkat oss ihop med dej .. vad för ny boll äre då.. såg ju inet så tydligt men orange färg el nått liknande var det va.. vi vill oxå ah nya leksaker nu alla är trasiga ;) kanske vi får för snobben bli ju 6 mpander i helgen å jag ebnzon fyller 4 år snart :D matte häslar att kobbefotona eller ja vad det nu heter är sååå avckra å hon älsa sista bilden på äre en mås som flyger ..underbart säjer hon är evrkligen en sommarbild.. emn sötast å finast är du saga så det så det tycekr iaf snobben å jag.. såååå vad bra din amtte äntligen tog med sig kameran det var ju länge sedan hon uppddatera..se nu till å få fart på ehnne fler ggr den här evckan så vi får se mer ljuvliga sommarbilder påd ej å havet.. massa nopussar fårn två svettiga nuffekillar ;) som nu ska ut å bsua lite emd husse ;) må så gott pussar oxå komemr här från oss alla tre..till dej å matte // benzon snobben å annie

 5. annieon 27 Jun 2009 at 12:13

  ville in å vila ögonen på vacker natur å söt liten vovve innan jag lägger mej å sussar..har varit en jobbig dag.. å behövde lugn å ro i själen ..då är du majsan en räddning .. tack för det ..( ja för alla dina vackra foton) .. hoppas allt är bra..tänkte höra av mej på måndag om det går bra.. kramar å pussar till er båda från oss tre.. ha en fin helg nu .. annie benzon å snobben

 6. Annaon 28 Jun 2009 at 04:21

  Hej vännen!

  Underbara bilder som vanligt. Men det känns lite konstigt att det bara är En hund på bilderna.

  Hoppas ni har varma, sköna och lata dagar ( som vi ).

  // KRAM

 7. annieon 30 Jun 2009 at 10:58

  vi ville bara säja natti natti..hoppas allt är bra ..puss å kram från nuffarna å mej till dej å söta lilla saga

 8. Josefineon 03 Jul 2009 at 07:09

  Hehe jo det finns det nog, men har nog nån som kommer o hjälper mig snart…Annars slår jag dig en pling; )

 9. Mirreon 16 Jul 2009 at 12:43

  Ohh vad härliga badbilder verkligen, så underbart det ser ut. Bellman har fukteksem nu så det är badförbud tyvärr för honom :(

  JA det var samma granne som frågade om pengar, har fått reda på att de ska flytta till hösten så jag kanske kan ha lite överseende hehe Kram

 10. annieon 18 Jul 2009 at 04:11

  bara jag som är här å kikar om du lagt in nått nytt .. hoppas allt är bra.. önskar dej å saga en underbar helg.. kram kram från annie å nuffekillarna

 11. benzonon 18 Jul 2009 at 08:20

  assåååå den pussen kändes gött å få tak hjärtat.. å du fiss..hon skulle haft min slava på sig så hade de inte ebsvärat na..hehe..å matte hälsar att hon kunde varit här så kunde matte fotat där hon har inte sett en mygga ännu å kunnat fota hon är nog lika ilsk som din matte men tvärtom då akn man vällan säja..sååå typiskt de kan aldrig vara riktigt nöjda de dära tvåbenta ;) hoppas ändå ni tar er ut en sväng i morgon igen så vi får njuta av havet å bad av dej å andra ljuvliga foton .. må så gott nu ska jag sussa är rätt trött efter dagens alla aktiviteter ;9 atck för ni kom förbi nästa gång får ni allt vara här lve istället eller hur.. nospussar tillbaka // benzon

 12. annieon 20 Jul 2009 at 04:53

  såå bra hann inte å höra av mej men då vet jag toppen.. glömde nog lite info..så hör av dej.. ska se om jag kan ut å fota nån mygga lite senare har du varit ute nått mer med kameran? puss å kram till dej å söta saga.. annie å nuffekillarna

 13. annieon 22 Jul 2009 at 07:32

  kika in å skulel se m du nuuuuuu hade fptat nåt nytt men näääää…majsan vart är de avckra sommarbilderna..jag evt ju du atr såå fina foton.. skärpning vill ah nått vacker rofyllt å s epå..nått foto snälla kan du vällan lägga ut.. snälla.. här äre ryggvärk å lite sängläge mellan varven kul värre å gutte som ska ha semeter nästa evck ahar även ahn ryggvärk..blir väll hur bra som helst det elel rhur ;) aknske vi kan höras av nått snart igen.må så gott puss å kram annie

 14. annieon 24 Jul 2009 at 06:07

  ah en undrarbar helg ska ut å röja lite med sekatören gå igång på lite blommor å blad ..han tog fram burken ; så nu sitter tre killar på trappan å sjunger haderian hadrerej haderejanhadera ;) kram å puss hörs snart igen mail kommer i helgen.. okidokie det blir lekestugan nästa ;)

 15. Vevve å labbarnaon 07 Aug 2009 at 11:27

  Å vilka härliga badfoto ;) Så mysigt där ser ut !!

  Kram

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck