Jul 24 2009

Inte min grej…

av kl 10:28 i Allmänt

…. att plåta insekter…. men nu har jag testat =)

Vi stirrade nog lika hysteriskt på varandra

Det blåste och den här lilla jäklen ville inte sitta stilla en sekund *s*

8 kommentarer

8 kommentarer to “Inte min grej…”

 1. Mirreon 25 Jul 2009 at 06:36

  Ohh tackar tackar, detsamma. jajjamän de där knapparna har de koll på minsann *fniss* Ohh den första insektsbilden var ju kals, bakgrunde har du fått till superbra :) vad är det för kamera du kör med då??

  Sköt om dig kraaam

 2. Det duon 26 Jul 2009 at 01:46

  Håll handen stabil för fan mutti. ;P

 3. Biaon 26 Jul 2009 at 10:42

  Fint ”ansiktsporträtt” av syrsan!
  Jaa…de är inte så samarbetsvilliga de där småkrypen!
  Men roliga att försöka fånga!

  Kram/Bia

 4. annieon 27 Jul 2009 at 08:24

  men den var juuuu superfin ju klart det är din grej .. mer mer det där kan du å hehe stirra hysterisk jaaa det tro f*n ..komma där å störa..fniss.. bilden nedre var superfin fastd en är totalt misslyckad i mångas ögon men inet i din å mina det är en hälrig fin rörelsebild emd bra färg å härligt suddig å lite trollskt.. äntligen fick amn komma hit å njuta igen av foton så amn blev på bra humör hade just ett utbrott..asg.. men nu rä jag återställd å harmonisk igen..fniss.. kameran är såld.. separationsångest..suck..men det egr sig väll såsmåmningom ;) slår en pling snart å ser m du är hemma.. annars hörs vi igen en annan dag.. må så gott å fortsätt nu å terra insekterna det var du duktig på å jag vill se mer fina insektsbilder..seså ut nu å gör den lilla världen osäker.. puss å kram annie

 5. Karro och King :)on 29 Jul 2009 at 07:44

  Vilka fina bilder du har här i bloggen :)

 6. annieon 29 Jul 2009 at 09:44

  kikar in å blickar igen på den härliga bilden.. ska in å se någon film men ville säja natti natti här innan..ups var visst en til som ville sussa benzon rnigde just på klockan..så det är väll dags å släppa in han oxå då ;) hoppas du haft det bra i veckan.. kanke du är hemma i morgon om jag slår en pling hade några saker jag ville förmedla.. ha det br ai morgon må så gott POK annie

 7. Eva Son 30 Jul 2009 at 10:07

  Din grej eller inte,jag tycker den blev riktigt läcker.
  Må gott

 8. Karoline, Cino & Alfon 04 Sep 2009 at 08:30

  Men shit vilken bild….. hur läcker som helst.
  Kram

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck