Aug 02 2009

Ännu ett….

av kl 08:16 i Allmänt

…. blad är vänt på almanackan! Tiden bara flyger iväg, känns det som.

8 kommentarer

8 kommentarer to “Ännu ett….”

 1. Mirreon 03 Aug 2009 at 11:44

  Ohhhhhhhhhh vacker bild ;) kram

 2. annieon 04 Aug 2009 at 12:47

  ja den bara far förbi precsi som fjärilarna gör hos mej.. ..härligt foto underbara färger mörkhetsgrader är kanon..gillar jag som du vet ;) ut fota fler fjärilar är du snäller du som hittar dom för här flyger ju alla sin kos så fort de ser mej ;) hoppas du hare bra å att du mår hyfsat..värmen idag kan göre mej i väldig obalans ..hihi.. får nog säta mej i källaren å coola ner ;) pok till båda från oss alla annie snobben benzon

 3. Anne-Lion 06 Aug 2009 at 07:00

  Läcker bild Majsan, verkligen läcker!!

 4. Mirreon 07 Aug 2009 at 12:28

  Hur är det med er? Det är vackert väder nu i sommarhettan ;) kramkram

 5. Vevve å labbarnaon 07 Aug 2009 at 11:28

  Jättefin bild :)
  Ha en härlig helg
  Kram

 6. annie och nuffekillarnaon 07 Aug 2009 at 09:25

  kikar in liten stund bara för å önska trevlig helg .. har fått spelet på en a datorn så annie har inet arit lätt å tas med i evckan ;) hoppas du mår bra å at du får hare skönt i helgen å må gott.. pok massor från oss alla..

 7. annie och nuffekillarnaon 08 Aug 2009 at 08:29

  duuu det har ahn oxå ska du veta ;) allt går i slowmotion. det är inget högt tempo här inet funderar gör han ofta å länge såååå här är man snart ett nervvrak ;) solen frammme idag å jag borde vara ute å rens aupp på allt som skräpar i trädgården så man fick se lite blommor men orkar man det tro du nää semter jag oxå ;) ha en udnrbar dag må gott kram annie

 8. annie och nuffekillarnaon 09 Aug 2009 at 10:07

  äntligen…. datorn pajade igen eller den får felmeddelanden med blå text å är som sagt var siktsur för man får starat om den var å varannan minut såååå nu är jag vid nya datorn å jobbar istället har liite ont i min högra hand fick en spade på den ;) så liite svårt å skirva har jag men är säkert ingen skilnad ändå med alla fina stavfel jag gör annars oxå ;) hur sommhellst så hör jag av ej i evckan till dej via mail el på annat sätt ;) fick besök idag av babben så tid här vid dator fick jag inte ;) hoppas pok annie å killarna

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck