Aug 11 2009

Vi tog en…..

av kl 05:00 i Allmänt

…. lång härlig promenad…. och baske mig fick kameran också hänga med =)

6 kommentarer

6 kommentarer to “Vi tog en…..”

 1. Mirreon 11 Aug 2009 at 07:04

  Ohh visst är kvällarna ljuvliga nu ju :=), man tar mer än gärna en långpromenad eller två hehe

  Kramkram

 2. annie och nuffekillarnaon 16 Aug 2009 at 03:01

  såå myisg bild så kul med lite svartvitt oxå… helt rätt bild för mej at se på idag.. .. man vill veta vad som finns därbakom hörnet man får fantasin att tillta .. å den behövs här ska jag säja.. bord etittat in till dej tidigare å fått samla in positiv energi .. .. struligt värre å inte hunnit med ett dugg .. så sorry du fått väntat på post.. höres av i evckan på nått sätt.. sänder dej å saga massa pussar å krmaa å hoppas du iaf mår bättre än mej å är betydligt gladare å trevligare ;) tjingeling // annie

 3. Vevve å labbarnaon 17 Aug 2009 at 09:12

  Vilken härlig bild :)

  Kram

 4. annie och nuffekillarnaon 18 Aug 2009 at 02:54

  ajaj trampa till ordenltigt när ajg skulel gräva upp en växt å foten den vek sig..så klantigt av mej.. sitter här nu å vilar den ..å då ville ag drömma mej bort lite i fantsins värld å kommmer då till dej å beundrar åter ditt ljuvliga foto.. finns ingen bättre plats att visas på när man är lite hängig å vill bli på bra humör.. så atck vännen för alla fina bider du visar å atck för du är så go snäll å tålmodig.. idag rä vardagen som den brukar starade i går em med bus å lek emd grabbarna å yrvädret hilda.. å vet du så ska det förbli ;) ha en strålande dag må så gott massa massa pussar å kramar till er båda.. från oss alla..

 5. annie och nuffekillarnaon 22 Aug 2009 at 08:34

  jag gick lös på grannen..asg nä skämt å sido trädgårdsredskapen fick sig en omgång ;) så är det när man inet varit ute å jobbat på flera år.. men är skaplig nu å ska ut idag igen å säja ett å annat åt spaden å lillvovven som hoppar å springer ner mej x antal gånger sjööövild är bara förnamnet på den snorren ska jag säja.. idga ska han vägas nu är han nog tyngre än matte förra gången 45 kg vad kan det bli idag månne vågen visar…han är fortfarande spökrädd på dagen vägrar gå ute på vägen nu oxå.. skulle behöva experthjälp ..hihihi.. hoppas allt är bra mail sänt till dej hör a dej så fort du kan puss å kram må gott å ha en undebardag å helg.. // annie

 6. Bia igen..on 05 Sep 2009 at 04:41

  ja så ovanligt va? Att kameran fick följa med?
  Ha, ha! Finfin brobild!
  Kram/Bia

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck