Aug 22 2009

Havet, hunden o kossorna

av kl 09:21 i Allmänt,Hundarna

Vi har varit ute o luftat oss……. eller ja, det gör vi ju varje dag förstås =)

Bomullsmoln mot det blå

Söt…. eller =)

Nu räcker det!

3 kommentarer

3 kommentarer to “Havet, hunden o kossorna”

 1. annie och nuffekillarnaon 25 Aug 2009 at 09:20

  uuuunderbart söt hihi såååå go hon är saga blundar å håller andan oxå kanske för att amtte sak sluuuuta fota..eller sååå säjer honn rent av meeeeeer matte fota merrrrr.. ta mej till ahvet.. jag vill oxå vara där du är.. så underbart avckert så rofyllt så fina foton..så fantastiskt vackert.. fotot med när å fotot med bryggan såååå njutfullt molnen var fina hörrö jag ser fasen inga sånna mln hos mej å ska jag fota moln blir allt platt platt..du fångar dom så fint.. kossan var väll pöt liknar marty felman å lillsnobben här emd sina ögon..fnisss.. härligt å få vara här igen å bli på gott humör behöver jag som alltid vännen å du får mej ju alltid i så hälrig balans emd alla dina ljuvliga bilder.. ha en stråålande dag atck för allt det vackra.. puss å kram annie å nuffekillarna

 2. Mirreon 27 Aug 2009 at 02:38

  Ohh vad fiiina kort, gillar dem alla men dem med fiskelinan var ngt speciellt med =) grattis till 3 åringen =) kram

 3. Karoline, Cino & Alfon 04 Sep 2009 at 08:31

  Underbara bilder Majsan..
  Nu var det längesedan jag var in här och tittade, dagarna bara flyter fram.
  Hoppas att ni mår bra iaf.?
  STORA kramar till er från oss tre i Norr :)

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck