Aug 23 2009

3

av kl 08:38 i Barnbarn

Grattiskramar till vår lille bus idag på 3-årsdagen

10 kommentarer

10 kommentarer to “3”

 1. annie och nuffekillarnaon 25 Aug 2009 at 09:22

  stort grtatis i efterskott säjer vi oxå till stor 3 åring vad tiden går fort.. jisses.. ser ju så häftigt ut emd tårtan å raketer det blev välle riktig hit kan jag tro .. fasen man skulle ylla år lite oftare..fniss.. hoppas hoppas dagen blev helt underbar för födelsedagsbarnet.. massa pussar å kramar från annie ..å ..nuffekillarna som är väldigt väldigt avis på tårta å paket ; )

 2. Josefineon 25 Aug 2009 at 03:23

  OJ!! tre år?? Får han fylla det redan???
  Svar på din kommentar:
  Jag skulle ha börjat förra veckan, men det blev väl lite problem. Och nu är det nästan omöjligt att få tag på lärare osv, men det klrara jag;)
  Jaaa Verkligen = )Nästa vecka är jag ledig jättemkt!!Vi får faktiskt höras av = )

 3. Josefineon 26 Aug 2009 at 09:08

  Haha på håret? Ne min kamera är urladdad och jag är lite för slö för att ordna det. hehe
  Haha Pördeeyy?? Kärt barn har många namn som sagt. ; )

 4. Mirreon 27 Aug 2009 at 02:38

  Ohh GRATTIS; den där tårtan ser riktigt smarrig ut =) Kram

 5. Elisabethon 29 Aug 2009 at 06:22

  Måste ju titta in… fy vad jag varit dålig på att besöka dig! Jag ska försöka bättra mig… men det går lite trögt med mycket nu för tiden!
  Stort Grattis i efterskott till den lilla killen på födelsedagen! Han ser verkligen bars aå lycklig ut när han står där…!

  Varm kram…

 6. catjaon 29 Aug 2009 at 07:11

  Tack för din fina och snälla kommentar hos mig. Det känns jätteskönt att ha viktminskat, absolut! Jg började med Cambridgepulver sedan är strategin LCHF sön-tor och sedan unna mig lite kolhydrater på helgen dvs jg tänker mig GI på helgen. Inte vräka kolhydrater utan ta LITE.
  Har nya före- och efterbilder i dagens inlägg.

  kram /catja

 7. nuffekillarnaon 31 Aug 2009 at 07:47

  jaaa hade varit kul om du saga kom med din matte där satt vi me d uppdukat bord..å ingen vovvekompis å fika med.. men men kankse ni kan komma snart å fika med oss vi skulle bli sååå glada allihopa.. ha en fin dag..må gott ni båda..nospussar från nuffekillarna med matte

 8. annie och nuffekillarnaon 08 Sep 2009 at 08:30

  halloj gumman å lilla saga sötnos.. vet du majsan jag har sett män som hatar kvinnor.. det du ;) hör av dej när du kan.typ hinner får lust ;) .. hade hoppats på å få hit er innan vintern så vi kunde fika myspysa med vovvarna :D men .. hoppas få se er nästa vår sommar istället då .. puss å kram till er båda.. från oss alla

 9. Jossanon 08 Sep 2009 at 10:19

  Jag har börjat plugga naturkunskap A. På Komvux… = )

 10. Josefineon 14 Sep 2009 at 10:35

  Jag kan bara hålla med. Satt och kollade in kenneln igår som jag vill ha hund ifrån. Jag bara dööör när jag ser rottweilervalparna och oduge de bourdeux. =)
  Allt bra med Saga då? Och er i övrigt också såklart!?

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna ett avtryck